Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bryllup i kirkene våre

0 Comment

De fleste som gifter seg lager planene sine i god tid før bryllupet. Ikke sjeldent har folk spesielle musikkønsker. Det er til alles beste at disse også kommer frem tidlig i planleggingstiden.

Hvis kirkemusikeren trenger noter, så må vi avtale hvordan disse skal fremskaffes. Skal det være solist, enten sanger eller instrumentalist må disse «bestilles» og dersom kirkemusikeren akkompagnerer må dette også være i god tid. Det er ikke bare notene, men øvelse, både øvingen musikeren må gjøre selv og det som må gjøres i lag med solisten.

Denne siden er laget for å en ressurs. Vi håper det skal være lettere å finne musikk dere kan bruke på deres bryllupsdag. Har dere egne forslag kan dere gjerne ta kontakt med oss. Men igjen, jo tidligere i planleggingstida, jo bedre!

På grunn av opphavsrettigheter får dere kun noen små utdrag av musikkstykkene (gjelder ikke ennå, men når siden er ferdig utviklet). Men har dere Spotify kan dere åpne lenkene i appen, og da kan dere høre det hele. Musikkvalg til bryllup legges til denne siden i de nærmeste ukene.

Lykke til!

Følg og lik oss!
0
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://lodingen.cqd.nu">
Twitter

Som standard tillater innstillingene informasjonskapsler. Det er nødvendig for at denne nettsiden skal virke som den skal. Dersom du fortsetter eller klikke "OK" har du gitt ditt samtykke til dette. Denne påminnelsen vises hver dag etter du lukker den, slik at du i følge loven har hatt anledning til hver en tid å tilbakekall din tillatelse. mer informasjon

Som standard tillater innstillingene informasjonskapsler. Det er nødvendig for at denne nettsiden skal virke som den skal. Dersom du fortsetter eller klikke "OK" har du gitt ditt samtykke til dette. Denne påminnelsen vises hver dag etter du lukker den, slik at du i følge loven har hatt anledning til hver en tid å tilbakekall din tillatelse.

Lukk i 1 dogn!